logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zomer of winterbanden

Of uw auto nu op zomer- of winterbanden rijdt: goede banden met de juiste bandenspanning en een goed profiel zijn cruciaal om veilig de weg op te gaan. Wij leveren alle merken en verzorgen ook de “wissels”: indien gewenst ook de opslag van zomer- of winterbanden.

Wist u dat wij alle merken banden kunnen leveren? Wij vertellen u graag welk type en welk merk het beste presteren op uw auto of bedrijfswagen.

Bovendien zijn wij hét adres voor zowel de aankoop als verhuur van winterbanden. Wilt u iets meer informatie? Vraag vrijblijvend naar onze aantrekkelijke tarieven!

En het is misschien overbodig om te zeggen, maar ons team doet graag een gratis bandenspanningstest en vult zonodig lucht bij tot de voorgeschreven waarde.

Bandenservice bij V&W Auto's

Hebt u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is?
Maak een vuist met uw ene hand, leg die in de palm van uw andere hand: dat is de contactzone. U hebt dus maar enkele vierkante centimeters om uw auto stabiel en baanvast te houden, het water af te voeren, grip op de weg te krijgen én uw remafstand binnen de perken te houden.

Laat daarom regelmatig de spanning en het profiel van uw banden checken. Wij doen dat, als bij AUTOEXCELLENT aangesloten garage graag voor u. En zijn er nieuwe banden nodig? Wij leveren en monteren ze tegen heel aantrekkelijke tarieven!


Contactgegevens

Occasion Center Hoeksewaard
Antonie van Leeuwenhoekstraat 7
3261 LT Oud-Beijerland

Telefoon: 0186-629340
Email: info@ochw.nl

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website