logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Airco: onderhoud voorkomt defecten

Airconditioning is voor velen een onmisbare voorziening. Bijna driekwart van het Nederlandse wagenpark en een toenemend aantal bedrijfsauto’s heeft airco aan boord. Maar wist u dat airconditioning niet onderhoudsvrij is? Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd hem dan in topconditie met onze vakkundig uitgevoerde Airco Service.

Maximale prestaties

Airconditioning verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Want een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe.

Maximale prestaties
Hij verliest jaarlijks gemiddeld 10% koudemiddel. Dit middel zorgt niet alleen voor koeling, maar ook voor smering van de airconditioning. Door gebrek aan smering tijdens de maximale prestaties die het systeem in de warme maanden moet leveren, kan er ernstige schade ontstaan.

We houden uw auto koel. Daarom nemen we hem graag u mee in het reguliere onderhoud. Onze werkplaats beschikt daarvoor over de nieuwste diagnoseapparatuur van Bosch. Hiermee kunnen we elke fout in de airco-electronica opsporen. Zo helpen we u en uw aircosysteem koel de zomer door.

Onze airco-onderhoudsbeurt bestaat uit het legen van het systeem, vacumeren, een lektest en druktest uitvoeren, diagnose stellen en bijvullen met koudemiddel.


Contactgegevens

Occasion Center Hoeksewaard
Antonie van Leeuwenhoekstraat 7
3261 LT Oud-Beijerland

Telefoon: 0186-629340
Email: info@ochw.nl

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website